Navigation

Over Bodesk

shutterstock_129057911-klein

Ruim 25 jaar ervaring

Sinds 1996 is BoDesk hét adres voor al uw dtp-, ontwerp- en opmaakwerkzaamheden.

De kracht van BoDesk is dat u in zeer korte tijd een ontwerp tot en met gedrukte media (indien gewenst) geleverd kunt krijgen. Vooral het meedenkend vermogen over een marketingstrategie en teksten, mijn creativiteit, snelheid (geen 9 tot 5 mentaliteit) en de scherpe prijzen worden door mijn klanten zeer gewaardeerd. 10 minuten werk wordt ook als 10 minuten berekend.

Heeft u zelf een flyer of boek opgemaakt, maar ondervindt u problemen met de specificaties van drukkerijen? Of wilt u echt iets speciaals? Bijvoorbeeld een prachtig gebonden boek met harde kaft of glossy magazine n.a.v. uw jubileum? BoDesk levert een product wat u met trots kunt uitdelen en hoge ogen mee zal gooien bij uw relaties. De mogelijkheden qua speciaal-druk zijn eindeloos!

BoDesk gaat mee met de tendensen in de wereld van communicatie. Meer digitale reclame en minder hardcopy drukwerk, al zal dat laatste nooit verdwijnen is mijn overtuiging. Steeds meer mensen willen met een digitale presentatie of m.b.v. social media hun product/visie aan hun doelgroep tonen. Hierin kan ik zeker iets betekenen voor u. Ondersteund door (creatieve en technische) schrijvers sta ik klaar om support te bieden. Ook een digitaal sjabloon (bijvoorbeeld in Powerpoint) ontworpen in uw huisstijl, waarin u zelf later diverse presentaties kunt maken, behoort tot de mogelijkheden.

Bij BoDesk kunt u ook buiten kantoortijden terecht (ook in het weekend) en dat voor hetzelfde uurtarief. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden.

Hellen Scheffe