Navigation

Over Bodesk

shutterstock_129057911-kleinSinds 1996 is BoDesk hét adres voor al uw dtp-, ontwerp- en opmaakwerkzaamheden. In 1989 begon ik met werken in een drukkerij en daardoor heb ik ook alle kennis in huis om uw drukwerk van A tot Z te regelen. Kwalitatief drukwerk tegen scherpe tarieven door goede prijsafspraken met drukkerijen. Naast bedrijven uit diverse bedrijfstakken en scholen behoren ook drukwerkbegeleiders en verpakkingsbedrijven al jarenlang tot mijn klantenkring.

De kracht van BoDesk is dat u in zeer korte tijd een ontwerp tot en met aflevering van drukwerk (indien gewenst) geleverd kunt krijgen. Vooral het meedenkend vermogen over een marketingstrategie en teksten, mijn creativiteit, snelheid (geen 9 tot 5 mentaliteit) en de scherpe prijzen worden door mijn klanten zeer gewaardeerd.

Heeft u zelf een flyer of boek opgemaakt, maar ondervindt u problemen met de specificaties van drukkerijen? Uw eigen bestanden kunnen bij BoDesk snel omgezet worden naar professioneel ogende producten of worden aangepast naar de specificaties van uw drukkerij, zodat u deze zelf een goed bestand kunt aanleveren.

Ook een digitaal sjabloon (bijvoorbeeld in powerpoint) ontworpen in uw huisstijl, waarin u zelf later diverse presentaties kunt maken, kan ik verzorgen.

Bij BoDesk kunt u ook buiten kantoortijden terecht (ook in het weekend) en dat voor hetzelfde uurtarief. BoDesk is gevestigd vanaf 1 juni 2016 in Heinenoord, maar ik kom ook graag bij u op locatie. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden.

Hellen den Boon