Navigation

Referenties

AVE werkt al zo’n 20 jaar graag met Hellen van BoDesk voor allerlei publicaties en dat feit spreekt eigenlijk al voor zichzelf. Ons huisblad “Signals” heeft met haar hulp diverse veranderingen doorgemaakt en is de tijd blijven volgen met referentie naar onze website. Ook leaflets met aangepaste foto’s zijn naar volle tevredenheid door BoDesk ontwikkeld en aangeleverd.

Met name hieronder aangegeven zijn onderscheidend te noemen:

–      Flexibiliteit in het algemeen

–      Ervaring met betrekking tot interpreteren van onze wensen

–      Snel als het moet

–      Goed overleg tussendoor

We zullen zeker nog jaren gebruik maken van BoDesk voor onze publicaties/drukwerken.

Johan B. Bickel – AVE – Papendrecht

 

Triple Orange is sinds 2005 klant bij Bodesk. Hellen’s vakmanschap en creativiteit gecombineerd met haar persoonlijke benadering en snelle service maakt het voor ons keer op keer prettig om met Hellen te mogen samenwerken. Daarnaast hanteert Bodesk ons inziens eerlijke prijzen. Wat dat betreft sluiten onze werkwijzen mooi op elkaar aan.

Marcel van der Hoeven, Triple Orange te Numansdorp


Wij werken vanaf 2004 samen met Hellen van Bodesk en willen deze samenwerking graag nog jaren voortzetten. In Bodesk hebben wij een partner ontmoet die heel snel de essentie van de boodschap weet om te zetten in een sprekende visualisering. Daarnaast sluit de bedrijfscultuur van Bodesk naadloos aan op de onze, namelijk geen franje en altijd bereikbaar.

Koos Bakker / Finanplaza BV


Over Hellen den Boon:

Vanaf het begin dat ik met Hellen heb samengewerkt – en als uitgever heb ik toch met legio vormgevers om de tafel gezeten – vielen me 2 dingen op:
1. goed luisterend naar hetgeen je wilde zeggen maakte Hellen hier een uitstekende digitale boodschap van
2. als er ook maar even tijd was om iets te doen, deed ze dit ook. En altijd met veel goede resultaten. Ze heeft me dan ook vaak zat uit de brand geholpen en onze samenwerking gaat bijna 10 jaar terug.

Hellen is een no-nonsense collega om mee te werken en ik val het laatste jaar eigenlijk alleen nog maar op haar terug als er iets gedaan moet worden op het gebied van vormgeving.
Daarnaast is haar tariefstelling uiterst redelijk, vormt ze soms ook voor mij de linking pin naar grafische bedrijven en weet ik altijd waar ik aan toe ben.

Het werk dat Hellen voor mij heeft gedaan – publicaties rond de Shell Ecomarathon – is niet alleen bij Shell en Brandbase, het bedrijf dat de M&C verzorgde voor Shell goed ontvangen – maar ook intern bij de organisaties Fontys, hogescholen Rotterdam en Arnhem is haar werk goed ontvangen en heeft ondertussen gevolg gekregen dmv andere opdrachten voor Fontys Hogescholen .

Rob Kluivers, ing. MM, Fontys Hogescholen Eindhoven | Venlo


Ik zal het kort maar krachtig houden.

Wat mij altijd weer verbaast is jouw inlevingsvermogen in je klant. Jij hebt aan weinig woorden genoeg om te begrijpen en in te beelden wat je klant wil en dat ook op papier krijgt. Wat voor mij ook erg belangrijk is is je betrouwbaarheid en snelheid , s ‘avonds laat of in de weekenden is voor jou net zo normaal als voor mij.

Perry Muijselaar
FPB Financieel Adviseurs


In de afgelopen 5 jaar is onze samenwerking uiterst productief geweest.
In jou hebben we een specialist gevonden die zeer flexibel is. Niet zelden hebben wij jou voor een haast onmogelijk deadline  gezet en nooit heb je ons teleurgesteld.
Samen met jou hebben wij onze huisstijl verfrist. En niet onbelangrijk, je ontwerpen passen mooi in ons budget. Dank zij jouw creativiteit hebben wij NOOIT hoeven constateren dat wij op de kwaliteit hebben moeten inleveren.

Randi Lindvåg
Sales/ Marketing


Fravest WoordSupport is enthousiast over creativiteit van BoDesk

“Ik mag veel relaties van pakkende teksten voorzien, maar regelmatig wenst men ook een stuk grafische vormgeving en dan is het prettig schakelen met BoDesk. De eerste samenwerking met Hellen den Boon betrof een magazine waar we beiden onze bijdrage aan leverden  en sindsdien weten we elkaar blindelings te vinden. Even snel een logo, of de opmaak van een advertentie? Aan een half woord heeft ze genoeg, één belletje en het wordt geregeld. Toen ik in 2011 een avonturenboek voor volwassenen van 11 tot 121 schreef, had ik de wens om elk hoofdstuk van een illustratie te voorzien. Omdat ik beter kan schrijven dan kan schetsen, heeft Hellen het tekenwerk voor haar rekening genomen. Ook de voor- en achterzijde zijn van haar hand. Twee acrylschilderijen sieren de kaft, de originelen hangen op mijn werkkamer. Jabbe en het geheim van het knokkelrijm, heerlijk leesvoer én leuke plaatjes!”

Frank Vester (auteur en copywriter)
www.frankvester.nl